OVER STUDIO MAJESTY

Video van de Studio

Studio Majesty is een werkarm van stichting Majesty, ambassadeurs van Christus.

Studio Majesty is een verzamel naam voor alle online activiteiten van een bijzondere beweging van God. Enkele van deze online activiteiten zijn de online Voorbede en Vasten samenkomsten, de online School van Voorbede, de online Nachtwaken, online Video of via Skype toerusting gebedsdoorbraak uitzendingen. Achter de knoppen en in de studio, een ambassadeur van Christus.

Deze online doorbraak activiteiten kunt u allemaal ontvangen in de palm van uw hand middels uw tablet of mobiele telefoon met internetverbinding, in de auto of op de fiets, op uw werk, op straat of gewoon thuis achter uw PC. Het thuisvoordeel is subliem! Heerlijk thuis in uw warme nestje zonder de rompslomp van al dat heen en weer gereisd. Heb de eenvoud en simpelheid lief!

…Dit is een sterke voorbede-, gebedsbeweging en geen kerkelijke gebedssamenkomst zoals u gewend bent

Want de  Here  zal opstaan, zoals op de berg Perasim; Hij zal in beweging komen, zoals in het dal bij Gibeon, om zijn werk te doen – vreemd zal zijn werk zijn; en om zijn daad te verrichten – ongewoon zal zijn daad zijn. Jes.28:21

  • Deze beweging van God in en door ons excelleert in Hogere Dimensies, Vorstelijke Voorbede, Diepe Beminning, Strategisch Strijden en Radicale Doorbraak gemanifesteerd in ‘vreemde werken en ongewone daden’. Maar dit alles overeenkomstig Zijn Woord.

Wij bundelen de krachten, pleiten en strijden voor de verlossing van onze dierbaren, voor wonderbare doorbraken in uw persoonlijk leven en voor de verlossing van Israel en de wedergeboorte van kostbare zielen wereldwijd.

Majesty, Ambassadeurs van Christus!